Iu ul në gjunjë me kutinë e unazës, ‘shakaja pa kripë’ e Dj PM që ‘shtangu’ Sarën

26 Shtator, 09:36

Të gjithë fansat duan të dinë kur do martohen Sarah Berisha dhe Dj PM dhe për një moment menduam se propozimi i madh ndodhi

Kategori të tjera