Ja si do të duket baza ajrore e NATO-s në Kuçovë. Avionët tipit F-16 pjesë e armatimit

21 Janar, 09:46

Kanë nisur punimet për modernizimin e bazës ajrore të NATO-s në Kuçovë, ndërsa kryeministri Edi Rama ka publikuar edhe pamjet sesi do të duket pista e re e uljes së avionëve ushtarakë. Pista moderne do të jetë e përshtatshme për mundësinë e uljes së avionëve ushtarake nga më modernët. Në bazën ajrore do të bëhet edhe ndërtimi i depove të armatimit dhe të karburantit, stacioneve të armatimit, parkingut të avionëve, stacionit kundër avarive dhe zjarreve, rindërtimin e pistës dhe kullës së kontrollit.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha