Java evropiane e mbetjeve, IEBV tryezë të rrumbullakët për ndërgjegjësim! Përfaqësues të pushtetit lokalë dhe profesorë njihen me projektin në Sharrë

28 Nëntor 2021, 10:57

Në javën Evropiane të mbetjeve, Integrated Energy organizoi një tavolinë të rrumbullakët me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit lidhur me burimet e qëndrueshme dhe menaxhimin e mbetjeve, por dhe nxjerrjen në pah të problemeve. Pjesëmarrës nga fusha të ndryshme vlerësuan këtë inciativë të  shoqërisë  IEBV

Me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit lidhur me burimet e qëndrueshme dhe menaxhimin e mbetjeve, si dhe nxjerrjen në pah të problemeve që hasen në këtë sektor, Integrated Energy,organizoi në javën Evropiane të Mbetjeve një tavolinë të rrumbullakët. 

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha