Jeni gati për sporte në ujë? Më 12-14 Gusht në Pogradec vjen për herë të parë 'Canoe Racing'

11 Gusht, 19:02

Nëse je i apasionuar pas sporteve ujore dhe do të kalosh një verë ndryshe, në Pogradec do zhvillohet për herë të parë “Canoe Racing”, kështu që mos e humb.

Kategori të tjera