Jo vetëm për plazh! Turistë e vizitorë të shumtë në rrugët e kryeqytetit, të apasionuar pas historisë

5 Gusht, 20:28

Rrugët e kryeqytetit janë mbushur plot me turistë të huaj që kanë ardhur për të vizituar vendin tonë. Përveç bregdetit shqiptar të shumtë janë dhe të huajt që kanë si qëllim të njihen me historinë dhe të vizitojnë monumentet e sitet arkeologjike.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha