Kadia: Investitori i Portit të Durrësit përjashtohet nga 2 taksa në vlerë 220 mln euro! Shteti ynë fiton 1 mld euro

15 Nëntor 2022, 14:13

Zv. ministri i Financave, Besart Kadia ka dhënë detaje për Portin e Durrësit, duke thënë se projekti do të kushtojë  2.1 mld euro, nga të cilat shteti do të përfitojë 1 miliard. Ai tha se pronari do “t’i falen” 220 mln euro taksa, që vijën si rezultat i kontributit të tij dhe të qenit shëtit aksioner.

Kategori të tjera