Kampioni i ‘Formula Uno’ Michael Schumacher, një histori suksesi

10 Tetor, 16:46

“Gjithmonë ka menduar se rekorder botërore janë aty për t’u thyer”!

Michel Shumacher e ka nisur karrierën e tij, si të gjithë garuesit e sukseshëm, me karting. Ishte babai i tij, i cili në moshën 4-vjeçari i ndërtoi një makinë dhe e regjistroi në një club, në të cilin edhe fitoi çmimin e tij të parë në moshën 6-vjeçare.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha