Kaosi në Kuvend/ Lapardhja në Report Tv: Tymi dhe flaka në Kuvend fsheh bombën që ka rënë në kampin e Rithemelimit!

23 Nëntor 2023, 18:56

Pamjet kaotike, të shkaktuara nga deputëtët e Rithemelimit, gjatë seancave të fundit, në Kuvendin e Shqipërisë, kanë bërë xhiron e botës në të gjitha mediat ndërkombëtare, duke shkaktuar debat dhe polemika të shumta për të “zbërthyer” qëllimin e atij lloj aksioni opozitar.