Karkaleci ‘pushton’ fushat e Dumresë! Fermerët: Ka bërë namin, dezinsektimi nisi me vonesë!

17 Qershor, 16:42

Njësoj si në Lushnje edhe në zonën fushore të Dumresë, karkaleci po dëmton fushat e mbjella me foraxhere e drithë, por dhe pemët frutore. Fermerët ankohen se kanë humbje të mëdha prej insektit që shfaqet çdo vit, ndërsa Drejtoria e Bujqësisë deklaron se ka nisur spërkatjen.