KAS i rrëzoi për GJirokastrën, PD-LSI: Janë të kapur politikisht, shpresojmë që në Kolegj Zgjedhor vendimi të jetë ndryshe

19 Maj, 13:27

Pas vendimit të marrë sot nga KAS që ka rrëzuar pretendimet e PD dhe LSI për Qarku e Gjirokastrës përfaqësuesit e këtyre dy forcave politike në KQZ kanë akuzuar se kjo është vendimmarrje politike.

"Ky vendim të mos përsëritet në Kolegjin Zgjedhor.  Të bëhet një hetim i plotë dhe i gjithënashëm. Të shpresojmë që logjikisht vendimmarrja në Kolegjin Zgjedhor të jetë e ndryshme. Është një detyrim që e kemi ndaj të gjithë shqiptarëve dhe mbi të gjitha demokracisë në vend", tha përfaqësuesi i PD, Ivi Kaso.

"KAS ka marrë një vendim duke mos vendosur një standard të caktuar për standardin e zgjedhjeve dhe ripërsëritjen e zgjedhjeve atje pas shpalljes së pavlefshmërisë. KAS sot është njohur edhe me prova shteruese, të cilat ishin alarmante dhe anëtarët e KAS pasi morën urdhra politikë kanë shkelur ligjin", tha përfaqësuesi i LSI, Altin Kaziaj.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha