Këngëtarja Adele ‘pushton’ vendet e para të klasifikimeve në Angli

29 Nëntor 2021, 14:54

Këngëtarja britanike ka pushtuar tregun në Angli duke arritur të klasifikohet në dy vende të para, një me albumin “30’ që u publikua në nëntor dhe një tjetër me këngën e saj “Easy on Me”.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha