Këpucaria - një punë plot sekrete

24 Shkurt, 09:25

#verijug #reportTV Zanati i këpucarit dhe disa nga sekretet e punës së ustait Gani Hyka. 32 vjet punë punë e vazhdueshme, fantasia në bërjen e modeleve për këpucë të reja dhe korrektesa me klientët. Punë dhe vetëm punë edhe në ditët e pushimeve dhe ditët e festive.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha