Kërkesa e Erdogan, qeveria mbyll kolegjin turk 'Mehmet Akif Ersoy' të themeluar nga organizata e Gylen! Fondacioni do të paguajë për transferimin e nxënësve

22 Shtator, 21:28

Qeveria e ka marrë parasysh kërkesën e Erdogan dhe ka vendosur që të mbyllë një tjetër institucion arsimor të themeluar nga organizata e Gylen. Bëhet fjalë për mbylljen e veprimtarisë së institucionit arsimor privat parauniversitar “Mehmet Akif Ersoy”.

Kategori të tjera