Kërkoi ndryshim mase pasi vuante nga zemra dhe klaustrofobia, GJKKO rrëzon kërkesën e Erzen Breçanit, ekspertët hodhën poshtë pretendimet

31 Maj, 11:49

Gjykata e Posaçme Antikorrupsion ka rrëzuar kërkesën e Erzen Breçanit për ndryshimin e masës së sigurisë nga “arrest me burg”, në një masë tjetër, me pretendimin se i rrezikohej jeta në qeli për shkak të gjendjes shëndetësore.