Koalicionet pro dhe kundër zgjedhjeve / Pjesa e dytë

25 Prill 2019, 09:52

I ftuar në emisionin  Repolitx në Report Tv, kryetari i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka foli për situatën politike në vend. Ai deklaroi se kjo situtatë  po shkakton një 'hemoragji' në vend pasi të rinjtë po largohen.

"Unë gjykoj se Rama flet me gjuhën e të fortit. Një pjesë e madhe e popullit janë kundër qverisjes dhe nuk do shkojnë në këto zgjedhje pasi nuk janë dakort më mënyrën si do mbahen ato. Kjo sjell hemoragji dhe ikje të rinisë nga vendi. Rama duhet t'i thërrasë arsyes", u shpreh Duka.

Programe të tjera

Shiko të gjitha