KOALICIONET, Telefonuesi pyet me IRONI: Doni sërish Nard Ndokën ministër Shëndetësie?

25 Korrik, 09:51

Në programin e mëngjesit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv u diskutua për propozimin e opozitës së bashkuar për lista 100% të hapura dhe me koalicione. Një zotëri duke folur në studio me gazetarin Andi Kapxhiu ishte kundër koalicioneve parazgjedhore dhe madje bëri një pyetje ironike duke thënë: Doni sërish Nard Ndokën ministër Shëndetësie?

Programe të tjera

Shiko të gjitha