Kompensimi i ish-pronarëve do të shtyhet me 5 vite, mijëra dosje stok! Agjencia merr kohë për të ‘mbledhur’ para! Brenda 2025 miratohet harta me vlerën e tokës në Shqipëri

24 Shtator 2023, 18:47

Qeveria pritet të shtyjë me 5 vite afatin për kompensimin e ish-pronarëve në vend. Mijëra dosje të mbetura stok do të shqyrtohen dhe do të likuidohen brenda vitit 2030 thotë Ministria e Drejtësisë, duke argumentuar se duhen siguruar gradualisht fonde për kompensimin e ish-pronarëve.