Korrupsioni pengesa kryesore për investimet amerikane, Yuri Kim thirrje qeverisë: Jepi përparësi klimës së biznesit

13 Tetor, 21:22

Korrupsioni dhe informaliteti në ekonomi janë pengesë për rritjen e investimeve amerikane në vendin tonë. Në këtë përfundim doli presidenti i dhomës Amerikane të Tregtisë Enio Jaço.

Lufta ndaj korrupsionit, rritja e konkurrencës dhe përmirësimi i klimës së biznesit në Shqipëri ishin në fokus të asamblesë së përgjithshme të Dhomës Amerikane të Tregtisë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha