“Kosova na dha leksion”, telefonuesi: Në Shqipëri pushteti qënka i ëmbël e politikanët kamikaz

16 Shkurt, 10:10

“Kosova na dha leksion me proçesin zgjedhor”. Kështu deklaroi një telefonues në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Ai krahasoi qytetarët e Kosovës me ata të Shqipërisë por edhe politikanët më së shumti. Në vendin tonë pushteti qënka i ëmbël dhe politikanët kamikaz e mbyll zotëria komunikimin.

Programe të tjera