Kosovarët armë nga Serbia për t’i trafikuar në Shqipëri! Kush janë blerësit kriminelë?!

25 Maj, 13:20

Armët të cilët u zbuluan se trafikoheshin nga Kosova në Shqipëri, dhe që çuan në pranga 4 persona në Tiranë, dyshohet se siguroheshin në Serbi. Hetuesit kanë zbuluar edhe disa nga blerësit, persona me precedentë kriminalë.