“Krejt kjo bukuri pa energji elektrike!” Pushime pa drita në Kune, uji i ftohtë “luks”

22 Qershor, 15:44

Turizëm dhe pushime pa energji elektrike në Kune të Shëngjinit. Vonesat në punimet e rrjetit të ri elektrik kanë bërë që bizneset e zonës të përballen me mungesë të energjisë gjë që po shkakton pakënaqësi edhe te turistët.