Kreu i Dhomës Amerikane të Tregtisë: Biznesi në Shqipëri u godit nga 'stuhi të rënda'! Yuri Kim: Thelbësore heqja e ndikimit kriminal në ekonomi

17 Nëntor 2022, 20:51

Gjatë mbledhjes së Dhomës Amerikane të Tregtisë, kreu i institucionit, Enio Jaço dhe ambasadorja e SHBA-ve në Shqipëri, mbajtën fjalën e tyre ku folën mbi klimën e biznesit në vendin tonë.

Kategori të tjera