'Kriza e energjisë, sfidë e jashtëzakonshme', BSH: Rrezikon ekonominë dhe të ardhurat! Masa për të siguruar furnizimin e për të mbrojtur familjet në nevojë

29 Shtator, 16:32

Në raportin e stabilitetit financiar për gjashtëmujorin e parë të këtij viti të Bankës së Shqipëri, thuhet se fakti që ne importojmë energji është rrezik për ekonominë dhe që mund të sjellë rritje të kredive me probleme.

Kategori të tjera