Ksamil, destinacioni i preferuar i të huajve në jug! Operatorët turistikë: Ka përmirësim në infrastrukturë, por problem mbetet trafiku!

15 Qershor, 15:49

Ksamili, një nga destinacionet më të njohura turistike në jug të vendit është përgatitur këtë vit për një sezon veror të jashtëzakonshëm, falë investimeve në infrastrukturë dhe shërbime publike.