Kujdes në rrugë! Policia ju vëzhgon: 28 mijë gjoba u vunë këtë javë, 34 shoferë u arrestuan

25 Maj, 14:10

Policia Rrugore ka marrë masa të shtuara për të parandaluar aksidentet rrugore nisur dhe nga shtimi i fluksit të automjeteve, kryesisht drejt zonave bregdetare, turistike dhe qendrave tregtare e urbane