Kujtim Drogia dhe historia e një peshkatari

21 Shtator, 12:41

Kujtim Drogia, personazh I reportazhit mbi peshkatarët e lumit Shkumbin, rrëfen historinë e familjes dhe të profesionit të trashëguar të peshkatarit nga babai dhe gjyshi I tij. Vazhdimi I traditës dhe investimi mbi lumin Shkumbin.

Programe të tjera

Shiko të gjitha