Kulmi i sezonit turistik, shtëpitë muzeale në Berat në restaurim, drejtori i monumenteve të Kulturës: Pjesë e projektit, lagjet Mangalem, Kala e Goricë

4 Gusht, 16:30 | Përditesimi i fundit: 2022-08-04 16:32:01

Monument kulture të kategorisë së parë “Mangalem”, “Kala” dhe “Goricë” janë 3 lagjet kryesore në qytetin historik të Beratit, që së shpejti do të kenë një pamje të re pasi po i nënshtrohen projektit rikonstruksionit nga Drejtoria e Monumenteve. Pjesë e projektit të rijetëzimit janë edhe një pjesë e banesave dhe objekteve të kultit në qytet.

Kategori të tjera