Kupa e Shqipërisë në peshkim, mbahet në liqenin e Banjës! Peshkatarët: Pasion, e kemi nisur që të vegjël

10 Qershor, 15:42

Është zhvilluar në liqenin e Banjës në Gramsh sezoni i tretë i Kupës së Shqipërisë në peshkim ku kishte edhe shumë pjesëmarrës nga Kosova. Peshkatarët dhe organizatorët shprehen se nga viti në vit numri i pjesëmarrësve dhe cilësia po rritet.