Kurbin/ Gërryenin lumin Mat për inerte në mënyrë të paligjshme, arrestohen 2 punonjësit e kompanisë, në kërkim një tjetër dhe administratori

2 Mars, 15:53

Dy punonjës të një kompanie që merrej me përpunimin inertesh janë vënë në prangat e policisë ditën e sotme pasi u kapën në flagrancë teksa gërryenin shtratin e lumit Mat pa autorizimin përkatës.