Kush humbi e kush fitoi me paketën e re fiskale! Taksat, akciza dhe tatimi mbi pagat, çfarë u ndryshua

26 Nëntor 2021, 15:56

Të katër projektligjet e paketës fiskale për TVSH-në, akcizën, taksat kombëtare dhe tatimin mbi të ardhurat, u miratuan në Kuvend me 76 vota pro dhe 46 kundër, përfshirë JO-në e ish-zëvendëskryeministrit Erion Braçe.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha