Kush janë 8 ‘të fortët’ që policia u çmontoi kamerat e sigurisë në Shijak e Durrës, pjesë e grupit Avdyli! Nën hetim vëllai i Rrumit dhe Plarent Dervishaj

27 Janar 2023, 12:03

8 të fortët që akuzohen se kanë instaluar kamera sigurie që do t'i shërbenin për të mësuar lëvizjet e grupeve rivale dhe të policisë janë: Albert Muharremi, vëllai i Rrumit të Shijakut, Xhulio Vora, Astrit Balliu (Avdyli), Jasin Kala (Avduli), Altin Avdyli, Sajmir Gjepali, Plarent Dervishaj dhe Dejvid Karaboja.