Laç, vijon procesi i Rindërtimit për ringritjen e lagjes së re, në korrik 60 familje me apartamente të reja

11 Qershor, 15:06

Kreu i qeverisë Edi Rama ishte sot në Laç, i shoqëruar edhe nga kryetarja e Bashkisë së Kurbinit Majlinda Cara e cila deklaroi se janë drejt përfundimit 60 apartamente dhe brenda muajit korrik do të hidhet shorti për shpërndarjen e tyre dhe akomodimin e familjve.