Laguna e Karavastasë / Pamje nga teleskopi

24 Shkurt, 09:29

Teleskopi si risi në Qendrën e Vizitorëve të Parkut Divjakë Karavasta prej nga turistët vendas dhe të huaj vrojtojnë shpendët dhe zogjtë që jetojnë në lagunë. Grupet e mëdha të zogjve migratorë, rosat e egra dhe zogjtë e tjerë migratorë në lagunë.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha