Lamtumirë kostume klasike, aktori Brat Pitt guxon me pamjen e re

17 Shkurt, 20:03

Brad Pitt duke se u ka thënë lamtumirë kostumeve klasike dhe stilit shik. Përherë e më shumë aktori po tërheq vëmendjen me kapuçë leshi, trikot e pantallonat e tij shumëngjyrëshe. 

Kategori të tjera