'Libri i Bardhë', Investitorët e huaj: Problem informaliteti e korrupsioni

15 Tetor, 22:58

Investitorët e huaj kërkojnë nga qeveria që të punohet më shumë për të përmirësuar klimën e biznesit në vend, si dhe për të zgjidhur disa probleme të mbartura, si korrupsionin në gjyqësor e ekonominë informale si dhe dhe mungesën e transparencës në tendera.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha