Lida dhe Pjerini / Ullinjtë si ADN e familjes

24 Shtator 2018, 07:03

Emisioni Veri - Jug në Report TV nga gazetari Agim Pipa kishte si destinacionin e radhës Novoselën në Vlorë, me vreshtarin Pjerin Thanaj dhe bashkëshorten e tij Lidën

Programe të tjera

Shiko të gjitha