Loja e radhës brenda shtëpisë së BBVA, djemtë imitojnë vajzat, banorët qeshin më njëri-tjetrin

18 Janar, 20:01

Një lojë në formë "dënimi" u krijuar në shtëpinë e Big Brother Vip Albania me qëllim për të bashkuar banorët me nëjri-tjetrin dhe për të kijuar atmosferë pozitive pas kritikave nga publiku për gjuhë urrejtjeje dhe dhunë. Rregullat e lojës ishin që djemtë duhet të zgjidhnin midis goglave të vendosura në një ene ku secila gogël mbante emrin e vajzave të BBVA. Detya e djemve ishte që duhet të imitonin vajzat.

Kategori të tjera