Lonely Planet sugjeron Shqipërinë si destinacion për t'u vizituar në 2023: Shkodra, mrekulli e natyrës! Nga lundrimi në liqenin e Komanit tek hiking në Valbonë

23 Nëntor 2022, 16:19

“Në pak vende mund të nisësh ditën në mal dhe ta mbyllësh në det. Bukuritë natyrore të Shqipërisë do ju lënë pa fjalë”. Ky është përshkrimi që i bën vendit tonë, Lonely Planet's Best in Travel 2023 që sugjeron një grup të plotë itineraresh për të eksploruar botën. Këtë herë, në listë është përfshirë edhe aventura në Shkodër.

    Kategori të tjera