Lufta kundër krimit, Shqipëria kërkon përdorimin e bazave të të dhënave dhe mjeteve të ofruara nga INTERPOL, Balla takon presidentin e Interpol

13 Qershor, 12:35 | Përditesimi i fundit: 2024-06-13 15:17:58

Po ashtu, u theksua rëndësia e bashkëpunimit dhe koordinimit midis agjencive të specializuara të zbatimit të ligjit, për t’i dhënë fund pandëshkueshmërisë dhe për të ruajtur sigurinë e komuniteteve në mbarë botën.