Malli i importit më i lirë, shtrenjtohet prodhimi vendas

6 Qershor, 20:21

Çmimet e mallrave në tregjet ndërkombëtare po bien, ndërkohë e kundërta po ndodh në Shqipëri. INSTAT raporton se kostot e prodhimit në tremujorin e parë të këtij viti janë rritur me 2.8%, pasi është shtrenjtuar energjia elektrike, furnizimi me ujë dhe industria përpunuese ku përfshihen edhe produktet ushqimore