Manëz, jetë në banesat e lëvizëshme

16 Dhjetor 2019, 07:03

Veri Jug vjen me reportazhin e radhës në ishqytezën e minatorëve të qymyrgurit në Manzëz dhe ju sjell impresione nga ditët e pastërmetit të 26 nëntorit. Ndalesa e parë - në qendrën shëndetsore të Manzës, ku drejtuesi i qendrës mjeku Bardhyl Belba flet për gjendjen shëndetsore të banorëve dhe punën e stafit mjekëve në fshatrat e prekura nga tërmeti. Më pas, syri i kameras vjen në fshatin Kuçok ku para pak ditësh, për banorët e pastrehë janë vendosur 25 banesa të lëvizëshme ose kontenierë. Njihuni me punën e infermieres Lirie Faruku, vizitat shëndetsore tek pacientët e saj kronikë që tash jetojnë në banesat e lëvizëshme dhe qëndrimin e saj për të mos lëvizur nga fshati, edhe pas ofertave për të punuar jasht shtetit. Të dielën, premierë, ora 14:30 Emisionin "Veri Jug" me moderator Agim Pipën mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 14:30 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera

Shiko të gjitha