Matura 2024/ Sot provimi i fundit i lëndës me zgjedhje, tezat publikohen në rrjete sociale 15 minuta pas testit

24 Qershor, 11:28

Në rrjete sociale kanë dalë tezat e provimit të lëndëve me zgjedhje Ekonomi, Fizikë, Biologji, Qytetari dhe Psikologji.