Mbi 1 mijë italianë pjesë e skemës së mashtrimit me faturat e energjisë nga 12 call centera në Shqipëri e Itali, 3 prej tyre në Tiranë

25 Qershor, 17:18

Mbi 1 mijë shtetas italianë kanë rënë pre e një skeme mashtrimi me faturat e energjisë eleketrike, nga 12 call centera që veprojnë në Shqipëri dhe në Itali. Mësohet se SPAK ka ushtruar dhe kontrolle në Tiranë.