Mbikëqyrja financiare tek ‘Ekonomia’, Mete: Në fund të 2022, dëmet e paguara në tregun e sigurimeve ishin në nivelin më të lartë historik

30 Maj, 11:04

Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv, Ervin Mete ka prezantuar raportin vjetor të AMF-së për vitin 2022 në Komisionin për Ekonominë dhe Financat.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha