Me makina pa zinxhirë, aventurierët bllokohen për një orë në Qafë Thorë, ‘peng’ edhe dhjetëra mjete të tjera

28 Nëntor 2023, 17:44

Disa aventurierë, me automjetet e tyre kane qëndruar të bllokuar për rreth 1 orë në Qafë Thorë mesditën e sotme rreth orës 13:00.

Duke shfrytëzuar ditët e pushimeve, vizitorë të shumtë iu drejtuan Thethit për të shijuar bukuritë e zonës dhe dëborën.