Më në fund ndodhi, Donaldi dhe Beatrix dhurojnë puthjen e shumëpritur

2 Dhjetor 2021, 20:06

Ndjenjat për njëri-tjetrin tashmë i kishin shfaqur hapur në sytë e mijëra shikuesve të shtëpisë Big Brother, por tashmë ndodhi e shumëpritura. Një puthje mes Donaldit dhe Beatrixit.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha