Më pak se 700 në të gjithë botën, foka e rrallë në ujërat e Vlorës

22 Janar, 09:43 | Përditesimi i fundit: 2022-01-23 14:26:26

Një fokë e rrallë, nga lloji i së cilës në të gjithë botën janë vetëm 700 individë është parë në ujërat e Vlorës. Përmes një video drejtoria rajonale e Zonave të Mbrojtura atje jep informacion dhe thotë se bëhet fjalë për një nga gjitarët më të rrallë në Shqipëri.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha