Më shumë se 24 mijë bileta të shitura, Alban Skënderaj mbush stadiumin ‘Air Albania' me koncertin ‘Motiv’

6 Qershor, 22:01

Për të shënjuar 20 vjetorin e karrierës, artisti dhe këngëtari i njohur Alban Skënderaj vjen sonte me një koncert në stadiumin “Air Albania”, i titulluar “Motiv i jetës time”, njëjtë si kënga e parë e që e ngjiti në skenë