Me varka dhe gomone, dita e dytë e kërkimeve në lumin Buna për 39-vjeçaren dhe dy fëmijët, vështirësi në gjetjen e trupave

6 Maj, 11:10

Vazhdon edhe sot në ditën e dytë të kërkimit operacioni në lumin Buna për gjetjen e trupave të nënës 39-vjeçare Alma Arrazi dhe dy fëmijëve të saj të mitur 3 dhe 8 vjeç, ndërsa 9 vjeçarja është gjetur mbrëmjen e katër majit. Polumbarët po hasin vështirësi në gjetjen e trupave.