“Më vjen turp që po dal…”! Çfarë i thanë shokët e burgut Tahirit?

2 Qershor, 13:08

Saimir Tahiri shyqyr Zotit nuk ka probleme shëndetësore. Para ca kohësh u lirua nga ai burg (ku ndodhej edhe Tahiri) një person me precedent të theksuar kriminal, dhe duke dalë i tha “zoti Tahiri, më vjen shumë keq dhe shumë turp që dal unë dhe rri ti në burg” tregoi avokati.

Po na thoni se zoti Tahiri zuri shoqëri në burg?”, ishte pyetja e gazetarëve pas rrëfimit të avokatit dhe Haxhia ua ktheu “normale, njeri është edhe ai”.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha